sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Si fluturii sunt fericiti si dau din aripi

... la citirea celor scrise de C.A. despre ei.

Este minunat pentru fluturi sa stie ca lasa in urma zborurilor lor atatea senzatii de bine. Receptarea lor de catre voi este cea mai buna dovada ca ceea ce fac nu e in zadar, iar reactiile voastre sunt, deopotriva, stimuli si rasplata pentru ei.

Iata in cele ce urmeaza cea mai frumoasa cronica scrisa pana acum pentru un concert Butterflies in My Stomach si pentru care fluturii zboara mai sus de fericire, coborand apoi in picaj pentru o reverenta ampla:

Stimate domnule Matei Florian,

Riscind sa irosesc un alt calup de minute bune din viata dvs. indraznesc si va scriu din nou. Daca la o prima dezgolire in public a papilelor muzicale cu putina picanterie literara si cateva condimente exotice cineva isi poate ascunde diletantismul acustic e limpede ca la o a doua strigare orice hidosenie a gustului acum iarasi nud va fi negresit remarcata. Din pacate nici un fel de resursa online nu-mi permite sa simulez dezmatul de jazz si poezie care m-au convins ca Dumnezeu a creat mai intai Sunetul si nu lumina. Poate chiar acel prim “A zis…” in capul Alui de Sus se auzea pe vocea Macai de la Butterflies in my Stomach. Insist asupra faptului ca ...
(citeste tot articolul)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte frumos scris. Ma intreb cine e autorul, nu am reusit sa gasesc numele lui pe site.C.A.?