miercuri, 19 august 2009

BIMS @ Transylvania Calling Festival

Butterflies In My Stomach va canta pe Scena Alternativ in data de 23 august la ora 20:00:)

Despre Transylvania Calling Festival

În căutarea unei escapade magice de vis?
Atunci pregăteşte-te pentru o călătorie care duce dincolo de văz, auz, miros, gust si atingere...
O nouă dimensiune, o nouă experientă.
Data următoarei Adunări Tribale a fost fixată. Experienţa Transylvania Calling 2009 va consta într-o nouă Adunare a triburilor şi sperăm ca mulţi dintre voi să participe la cel de-al patrulea eveniment Transylvania Calling.
Transylvania Calling 2009 se va ţine, ca întotdeauna, într-un loc magic în munţii Transilvaniei aproape de Gura Raului (Sibiu) începând de pe 18 pana pe 25 August, deşi programul iniţial al evenimentului este de şase zile (19 - 24 August) pentru a vă acorda o zi înainte si după festival pentru sosire, acomodare si plecare.
Porţile se vor deschide pe data de 18 la ora 11-11 minute. Festivalul în sine va începe ziua următoare, pe data de 19, la scena „Ambient Forest” alături de o ceremonie de deschidere, spectacole si muzică din toată lumea. Scena „Ambient Forest” va fi în plină desfăşurare până la sfârşitul festivalului cu o varietate de sunete din World Music, Downbeat, Upbeat, Dub, Ambiental şi Experimental furnizate de trupe, performeri Live si DJ-i internanaţionali.
Primele două zile a festivalului (19 – 20 August) se vor baza pe conferinţe, workshop-uri, jocuri, filme şi interacţiuni sociale şi culturale între Triburi.
În total vor fi patru zile si patru nopţi (20 – 24 August) de muzică la scena principală de dans alături de o călătorie muzicală peste tot cuprinsul lumii de muzică electronică inteligentă.
Toate activităţile culturale şi artistice, concertele, set-urile de DJ, spectacolele, conferinţele, workshop-urile se vor sfârşi pe data de 24 August la ora 23- 11 minute.
La apusul soarelui a zilei următoare porţile se vor închide.
La ce va puteţi aştepta de la Transylvania Calling 2009?
Vei intra in toată magia care a fost produsă la marginea mişcării „Mainstream”. Vei fi încântat de cooperativitatea si sentimentul non-comercial copleşitor care va fi prezent; alătură-te răzvrătirii creative împotriva minţilor normalizate prin cunoştinţe străvechi şi artă vizionară. Te vei putea bucura de peisajul magic şi pitoresc a Transilvaniei alături de o mulţime de oameni minunaţi din mai mult de 65 ţări.

Niciun comentariu: