luni, 15 februarie 2010

Toata lumea, Fluturii la Control!

Imbinand elemente de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, chill, Butterflies In My Stomach vine joi 18 februarie la Control Club, pe str. Academiei nr.19.
BIMS s-a nascut In primăvara anului 2005, avand In componentă patru dintre fostii membri Baba Novac (www.myspace.com/babanovac). După realizarea albumului de acid jazz Pastel Acid si promovarea acestuia, componentii trupei s-au orientat către colaborări In cadrul altor proiecte.
Bujor Stoicovici (bas) a colaborat cu trupele Cri Gri, Margento (a participat la Inregistrarea primului album), Zum si a scris muzica pentru două eseuri coregrafice: Above The Roof- prezentat la Bucuresti, Viena si Paris In cadrul proiectului international Terrains Fertiles - si ssst… ( proiect pentru care a fost filmat si un videoclip cu care operatorul Ovidiu Guzu a castigat premiul APTR 2005 pentru imagine). El a participat si la musicalul The Rocky Horror Show, in regia lui Alexander Hausvater si  a facut muzica pentru cateva scurt-metraje.
In vara anului 2006, Mihaela "Maca" Dinu a Inceput o colaborare cu Matt Johnson, pianistul cunoscutei trupe britanice Jamiroquai, colaborare care s-a concretizat in urma careia a rezultat piesa White Light si videoclipul acesteia, proiectul  fiind realizat exclusiv prin internet.
La sfarsitul lunii august 2006, In urma unui concurs initiat de casa de discuri Sony si de faimoasa publicatie Billboard , Butterflies in my Stomach a fost selectată printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic. Competitia a avut ca scop descoperirea de tinere talente ce vor fi promovate si vor avea sansa Intalnirii cu oameni importanti din industria muzicală. Dintre cele  8.000 de piese Inregistrate de grupuri din peste 80 de tări, la sectiunile Electronic, Rock si Urban, BIMS a fost una din cele trei trupe selectionate la categoria Electronic – Around the World.

www.bimsromania.blogspot.com
http://www.myspace.com/bimsromania

2 comentarii:

pinguinulfurios spunea...

http://pinguinulfurios.wordpress.com/2010/02/18/butterflies-in-my-stomach/

Cosmin Andrei spunea...

cateva poze :) :

http://zilele.blogspot.com/2010/02/bimsctrl.html