joi, 29 iulie 2010

Butterflies in My Stomach la Peninsula



In data de 28 august, de la ora 23:30, Butterflies in My Stomach va sustine un recital in cadrul festivalului Peninsula 2010, pe scena Ciuc Party.

Infiintata in 2005, trupa bucuresteana Butterflies in My Stomach (BiMS) a sustinut numeroase concerte, devenind un invitat frecvent intalnit pe la majoritatea festivalurilor de anvergura din Romania. La festivalul Peninsula / Felsziget, BiMS a mai participat in 2007 si 2008, spectacolele fiind un real succes si bucurandu-se de o buna reactie din partea presei si organizatorilor.

Trupa a fost prezentata de BBC Romania ca fiind una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul in Romania ("Romanian Underground " - BBC - 20.12.2005) La sfarsitul lunii august 2006, BIMS a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de casa de discuri Sony si prestigioasa publicatie Billboard.
In vara anului 2006, Maca a inceput o colaborare cu Matt Johnson, pianistul cunoscutei trupe britanice Jamiroquai, colaborare care s-a concretizat cu piesa „White light” si un videoclip filmat in Romania si Anglia.

In componenta Maca (voce), John (chitara), Meghi (pian), Ieronim (computer si trombon), Bujor (bas) si Laurentze! (tobe), Butterflies in My Stomach vor readuce "Lucrurile bune" pe scena festivalului Peninsula / Felsziget.

Programul complet precum si alte detalii despre Peninsula / Felsziget puteti gasi aici

Iata, mai jos, un moment din recitalul sustinut de BiMS in 2007 pe scena Peninsula:




Niciun comentariu: