vineri, 3 februarie 2012

Cum arată fluturele tău?

Dacă ai imaginaţie şi talent, dacă ştii cum sună muzica BiMS şi pentru că sigur ai simţit măcar o dată fluturi în stomac...participă la concursul "Cum arată Fluturele Tău"!

Rezervă-ţi un moment în care să închizi ochii, să te gândeşti la ultima dată când ai fost foaaaarte îndrăgostit/ă (sau poate încă eşti?!) şi...lasă muzica noastră să te inspire!

Mai întâi dă un like paginii de facebook oficiale! Apoi...desenează!

Trimite-ne până pe 28 februarie o imagine realizată cu o tabletă grafică sau o imagine în format electronic al unui desen făcut de tine cu creionul, acuarela, uleiuri etc., desen care să reprezinte Fluturele Tău cel mai frumos!

Pentru că ştim că fiecare se îndrăgosteşte în felul lui, toate imaginile intrate în concurs (şi autorii lor) vor fi premiate cu apariţia lor într-un material video cu muzica BiMS.

Dar, pentru că este vorba şi de muzica noastră, vom vota noi, cei 5 membri ai trupei, acea imagine care ni se pare cea mai potrivită cu muzica pe care o facem!

Autorul - câştigător va fi anunţat pe 29 februarie (da, e an bisect!) atât în cadrul concertului Butterflies in My Stomach din Bucureşti (Club A) cât şi pe pagina noastră oficială de facebook.

Câştigătorul va primi după cum urmează:
- un album cu autograful nostru şi un tricou BiMS
- acces gratuit la toate concertele BiMS din anul 2012 din Bucureşti şi din ţară, următoare datei de 29 februarie (rezervare de loc, cazarea şi transportul fiind responsabilitatea premiatului :) )
- imaginea premiată va fi subiectul unuia dintre afişele de concert Butterflies in My Stomach

În cazul în care câştigătorul locuieşte în Bucureşti, îl vom invita şi la una dintre repetiţiile noastre, pentru a ne vedea muncind şi dincolo de scenă.

În plus, numele câştigătorului va figura la loc de cinste pe pagina noastra de facebook! :)

Imaginile le primim prin e-mail, la bimsromania@gmail.com. Vă rugăm să puneţi in titlul e-mailului "CONCURS". De asemenea, vă rugăm să ne furnizaţi date de identificare reale, astfel încât în cazul în care câştigaţi să intraţi în posesia premiului cel mare.

Niciun comentariu: