marți, 18 noiembrie 2008

Niste (fluturi la) tarani

Joi seara, concurenta mare in oras, la Fabrica fuse UnderLondon Fest, iar in Suburbia OCS.
In aceste conditii, relativ vitrege, Butterflies in My Stomach a sustinut primul concert in Bucuresti in acest sezon de club. Cu toata concurenta, in sala Clubului Taranului au fost peste 100 de persoane dintre care 87 platitori. Printre spectatori au putut fi observati invitati de seama, ca Loredana (Groza), Bebelusa Oana (Cronica Carcotasilor), precum si cativa membri ai grupului Al Jawala.

Butterflies in My Stomach au aparut intr-o componenta noua, fara chitara, dar cu doi colaboratori, obisnuitul trompetist Sebastian Burneci, dar si percutionistul Dan Incrosnatu, care si-a facut debutul cu succes alaturi de BiMS.

In deschiderea concertului, echipa Apropo TV a facut niste filmari cu piesa "Lucrurile bune" care se vor vedea cat de curand in emisiune.

La ora 22:00 a inceput spectacolul.

Iata playlist-ul concertului
  1. Danny
  2. Sometimes
  3. Magic Store
  4. Who Is So Romantic
  5. Bumblebee
  6. Another You
  7. Turn On, Tune In, Cop Out (cover Freak Power)
  8. Colors
  9. Million Dollar Baby
  10. Tricoul
  11. Act As If
  12. Lucrurile bune
Spectacolul s-a desfasurat fara pauza pe parcursul a doua ore, incheindu-se in aplauze si ovationari putin dupa ora 00:00

Butterflies in My Stomach multumeste tuturor celor prezenti pentru atmosfera creata, iar Clubului Taranului pentru ospitalitate.

Iata si cateva poze realizate de Dinu

3 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumos a fost:)

Anonim spunea...

ce frumoasa ai fost :) imi amintesti de perioada prohibitiei din State :))) ..pe cand urmatorul concert? (intreba rushinata una dintre absentele de la concertul respectivvvv..:(()

Anonim spunea...

multumesc, doamna:)
va vom anunta negresit;)