luni, 25 mai 2009

BiMS @ Iarmaroc - cronica



In prima zi a festivalului Iarmaroc, 23 mai, Butterflies in My Stomach au sustinut pe scena "Live" un concert incendiar, reconfirmand astfel ca sunt una din cele mai bune trupe de la noi din tara, avand un sound excelent si un mesaj artistic bine conturat si directionat. Pe scena au urcat cei sase membri ai formulei de baza si anume: Maca (voce), John Mititelu (chitara), Meghi (pian electric si sintetizator), Ieronim Pogorilovschi (trombon si computer), Bujor Stoicovici (chitara bas) si Ciprian Moisescu (tobe).
Publicul, putin numeros in jurul orei 20:30 (ora oficiala de incepere a recitatului BiMS), s-a inmultit vazand cu ochii pana spre jumatatea spectacolului, pentru ca, pe final sa se ridice si sa danseze frenetic si sa solicite bis (spre disperarea organizatorilor, aflati si asa in intarziere).
Iata playlist-ul concertului BiMS @ Iarmaroc:
  1. Danny (remix);
  2. Act As If;
  3. Who Is So Romantic;
  4. Sometimes;
  5. Magic Store;
  6. Another You;
  7. Million Dollar Baby;
  8. Tricoul;
  9. Lucrurile bune;
  10. Colors.
In continuare, gratie prietenului Alex Dobrescu, puteti vedea cateva instantanee de la fata locului:








ATENTIE: va asteptam pe toti cei care aveti poze cu BiMS sa ni le trimiteti pe adresa bimsromania[at]gmail.com, iar noi, daca ne plac si veti fi de acord le vom posta pe acest blog si pe myspace

Un comentariu:

Anonim spunea...

a fost foarte foarte frumos!! am avut ceva emotii cu sunetul pentru ca la prima piesa a fost aproape de dezastru, dar bine ca s-a rezolvat problema cu microfonul care se auzea cu pauze:)a fost un concert extraordinar!
m