duminică, 12 septembrie 2010

BiMS a fost la Verona

Vineri seara, desi era un frig cumplit pentru aceasta perioada, Gradina Verona s-a dovedit neincapatoare pentru cei ce au dorit sa vada un spectacol, marca Butterflies in My Stomach.
Organizat de Institutul Cultural Roman, concertul a avut ca scop prefatarea evenimentului Enesco Re-Imagined by Lucian Ban & John Hébert, ce va avea loc in data de 22 septembrie la Teatrul Odeon si despre care gasiti mai multe detalii aici.
Toti cei ce au infruntat frigul, au fost rasplatiti cu un concert deosebit din care nu au lipsit piese ca Another You, Tricoul, Who Is So Romantic sau Lucrurile bune, unde atmosfera s-a incalzit si toata lumea a cantat refrenul impreuna cu Maca.
Au fost si doua piese (Magic Store si Danny) re-imaginate (ca sa ramanem nota evenimentului) in armonii si ritmuri de jazz.
Astfel, timp de o ora si jumatate, cei prezenti au plutit printre fluturi si senzatii, printre armonii si emotii, uitand de frigul de afara si bucurandu-se la fiecare piesa.
Mai jos va lasam in compania catorva instantanee surprinse de Andrei Dima, dar nu inainte de a va invita joi, 16 septembrie, la Green Hours, la un nou si inedit concert Butterflies in My Stomach.
Detalii aici.


Niciun comentariu: