duminică, 20 martie 2011

Primul magazin de fluturi din România va fi deschis pe 31 martie


Butterflies in My Stomach deschid pe 31 martie primul magazin de fluturi. Accesul în incinta va da dependenţe fericite de muzica unei stări de spirit iar lansarea albumului “Magic Store” va fi precedată de un videoclip, care are partea lui de …premieră.

Primul album Butterflies in My Stomach - “Magic Store” - înseamnă o premieră discografică românească a unui stil muzical complex şi elevat. Cat despre poveste...e povestea comună tuturor celor care au trăit, măcar o dată sau măcar pentru câteva ore, emoţia îndrăgostirii, a pierderii de sine, a haosului fericit.

Despre fluturii din stomac vorbim cu toţii. Unii o fac în mod public, deschis, cu zâmbet şi lumină în ochi...(un exemplu AICI) … BiMS cantă despre asta.

Un prim videoclip din istoria trupei va fi lansat în cursul saptămâniii viitoare şi reprezintă o premieră chiar şi pentru regizorul Alexandru Iureş: “A fost o muncă în premieră pentru toţi pentru că e primul clip pentru trupă, primul meu videoclip, primul videoclip al operatorului (Sorin Nainer, n.n.), la fel şi al lui Robert Ţone (unul dintre actori). Până şi una din camere a filmat pentru prima dată la acest proiect”. Premiera videoclipului va avea loc în cadrul emisiunii “Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Până atunci însă…un mic preview: TRICOUL – extras video

O noutate referitoare la evenimentul de lansare consta în prezenţa Electric Brother în deschiderea serii BiMS din Silver Church! Cunoscut publicului pentru colaborările sale cu producători de filme şi cu trupe consacrate ale scenei româneşti, dar şi pentru proiectul

Aievea (www.aievea.ro), Electric Brother va găzdui începutul unei experienţe muzicale aparte, în care fiecare dintre cei prezenţi îşi vor lua porţia obligatorie de visare…

Adu si tu povestea fluturilor tai pe 31 martie, in Clubul Silver Church din Bucuresti, in atmosfera de Muzica de Stare a trupei BiMS!

Un eveniment MHO Music

Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Jurnalul National, Radio3Net, SapteSeri, 4arte, TheGig, Metropotam, port.ro, feminis.ro, lets’rock, iconcert.ro, alternativ.ro, metalhead, No3, Urban Things, Bestmusic, Radio Lynx, Feeder

Pagina evenimentului pe facebook BIMS

BiMS live - emisiunea Garantat 100%


Butterflies in My Stomach este una dintre cele mai cunoscute, respectate si dorite formatii de nu-jazz, funk si acid jazz din Romania. BiMS a fost prezentata de BBC Romania ca fiind una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul in Romania ("Romanian Underground " - BBC - 20.12.2005)

La sfarsitul lunii august 2006, BIMS a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de casa de discuri Sony si prestigioasa publicatie Billboard.

Inca de la inceput, trupa formata din Maca (voce), Bujor Stoicovici (ch. bas si contrabas), Meghi (pian electric si sintetizatoare), Laurentze (tobe), carora li s-au alaturat John (chitara) si Ieronim (trombon si computer), a avut numeroase concerte in majoritatea cluburilor de gen din Romania si participari la cele mai importante festivaluri din Romania: Stuffstock (2005, 2006, 2007), Fan Fest (2007), Peninsula (2007, 2008, 2010), NewJazz (2008).

5 comentarii:

Daniel spunea...

De unde putem lua albumul lossless (CD presat, FLAC, etc?)? Nu vreau mp3-uri.
Merci!

Bujor Stoicovici spunea...

Carturesti

spaciolito spunea...

Am cumparta CD-ul de la Carturesti. Nu stiu ce inregistrari ati folosit, dar in Audiochecker rezultatul este MPEG 95%, adica inregistrarile sunt facute din mp3-uri decomprimate.

Bujor Stoicovici spunea...

pai, am mai folosit diverse sample, unele chiar mp3 şi destul de slabe.
Contează asa de mult?

MM spunea...

Conteaza enorm. Pe aparatura buna se aude execrabil. No ofense! Aveti o muzica deosebita si e pacat sa nu aveti un sound de exceptie.