marți, 22 noiembrie 2011

Butterflies in My Stomach revin la Bucureşti!

Există concerte care merită şi concerte care merită mult.
Un concert Butterflies in My Stomach (BiMS) face parte întotdeauna din a doua categorie pentru că aduce, la fiecare apariţie pe scenă, o stare specială, de bine, de plutire, de relaxare. Când acest concert se întamplă într-o sâmbătă seara “fluturii în stomac” sunt garantaţi...100%
Pe 3 decembrie, BiMS prezintă la Godot, în premieră, o formulă nouă de trupă. Pentru cei care cunosc deja sound-ul BiMS, surpriza va fi dintre cele mai frumoase. Pentru cei care vor descoperi pentru prima dată eleganţa armoniilor acestui proiect muzical, să nu se mire că la un moment dat spiritul va prinde aripi şi va începe să danseze.
Noua componenţă a trupei Butterflies in My Stomach este dată de Catrinel (voce), Bujor (bas), Laurentze! (tobe), John (chitară) şi Meghi (clape şi computer).
Cu glas de fluturi nou dar cu aceeaşi minunată bătaie de aripi, vă invităm la concertul Dancing in a Magic Store al trupei Butterflies in My Stomach, concert ce va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, ora 22:00, în Bucureşti, Godot Café.

Preţul unui bilet este 30 lei

Godot Café-Teatru
Strada Blanari nr.14, Bucuresti, sector 1
Rezervari
TEL: 021 31 61 682 si 0736 414 244 (11:00-23:00)
contact@godotcafeteatru.ro

Niciun comentariu: