marți, 24 ianuarie 2012

Cravata roşie şi Catrinel - preşedinte!!!

Sâmbătă seara, după o zi agitată care a început la croitor şi a continuat cu un souncheck interminabil, nişte drumuri enervante şi o emisiune la Radio Actualităţi, am ajuns la Clubul Ţăranului, unde aveam primul concert din acest an.
Pe la 21:20, când am intrat, deja lumea începea să se strângă. Atmosfera era una caldă, plăcută, specifică acestui loc. Tot mobilierul dispăruse, iar clubul părea mult mai mare. Parcă se simţea în atmosferă că vom avea parte de o seară memorabilă.
Şi aşa a fost.

Mulţi prieteni, dar şi mai multe figuri noi, au umplut până la refuz Clubul Ţăranului, ce dintr-o dată părea să nu mai facă faţă numărului de doritori de muzică bună şi fluturi în stomac.
Toţi erau extrem de nerabdători să începem şi, totodată curioşi de noul sound al trupei.

Pentru acest eveniment, noi, băieţii ne-am vorbit şi ne-am sfătuit între noi, dar şi cu noii noştri prieteni de la Dappergents, despre care vom mai povesti şi am ajuns la o anume vestimentaţie unitară, care ne-a făcut să ne simţim extrem de bine. Ba chiar John, a avut o cravată excepţională, roşie, cu şapte straturi de mătase. A fost deliciul serii.

Am început destul de repede (doar un sfert de oră după ora oficială) şi asta ne-a bucurat. În prima parte a concertului au fost:
A cool night drive, Sometimes, Act As If, Magic Store, Bumblebee, Who is so romantic şi Danny.

 După o pauză scurtă, în care abia am putut ajunge la bar, am pornit partea a doua a concertului cu piesa Tricoul. Au urmat: Another You, Colors, Lucrurile bune şi Million Dollar Baby.
Cred că a fost unul dintre cele mai frumoase concerte. Publicul a fost fantastic. Au cântat şi au dansat cu noi, iar la piesa "Lucrurile bune" am cântat cu cel mai frumos cor de voci din public pe care l-am auzit de când m-am apucat eu de cântat. Din public s-au strigat o sumedenie de cuvinte frumoase la adresa noastra, culminând cu scandările haioase ale unui cetaţean ce reclama: "Catrinel - preşedinte!".
Am dat şi două bis-uri, Danny (varianta rapidă) şi Magic Store, o varianta jazzy a piesei ce dă titlul albumului nostru.
La final au venit îmbrăţişările, felicitările, autografele şi pozele cu prieteni mai vechi dar şi mai noi.
A fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai frumoase seri, care mi-a plăcut enorm şi mi-a arătat încă o dată că dacă îţi faci treaba cu dragoste şi profesionalism, este imposibil să nu ai succes.

 Mulţumim încă o dată tuturor celor care au fost alături de noi, sâmbătă, la Clubul Ţăranului, iar celor care nu au reuşit să ajungă, le promitem un concert cel puţin la fel de frumos, în cel mai scurt timp.

Bujor Stoicovici
24/01/2012
fotografii de Petre Cojocea

Niciun comentariu: