miercuri, 17 decembrie 2008

Mos Craciun vine cu 4x4 :)



Sarbatorile sunt un bun pretext sa te rupi un pic de realitatea ta de zi cu zi si sa faci ceva care sa iti hraneasca sufletul. Poti fi acuzat de ipocrizie "Bine ca in timpul anului nu faci nimic si acum brusc esti Mos Craciun!" dar...e prea putin importanta aceasta acuzatie care ti se poate aduce. Pentru ca tu chiar vei face o bucurie cuiva, asa ipocrit cum esti caracterizat!
Sunt atatea gesturi mici, cu consum extrem de redus de energie, prin care poti face pe cineva sa zambeasca! Suna deja ca un refren prost, atat de folosita este fraza asta...dar incearca sa vezi dincolo de ea...
Exista, insa, si actiuni mai mari si cu un consum mai serios de energie:) in care te poti implica... Si care, te asigur, te vor face sa te simti mai bun. Vezi, pana la urma postul asta incearca sa motiveze si "contemporanul zilelor noastre" din tine. "Adica eu ce castig?"
Pai sa vezi ce castigi!
Castigi in primul rand un weekend in care vei face altceva decat sa te uiti la teve si sa iti pui problema ...de ce Boc!
Castigi experienta unei calatorii (ca nu as putea sa o numesc altfel) intr-un loc in care oamenii sunt mai aproape de cer!
Castigi aer curat in plamani!
Castigi amintirea unor oameni pe care i-ai ajutat cu adevarat!





Uite care e deal-ul!
Strangi tu frumos cam tot ce crezi tu ca ti-ar fi de folos daca ai sta intr-un sat, in varful muntilor, undeva unde nu exista curent electric, undeva unde se ajunge extrem de greu, undeva unde esti..."rupt de lume". Mancare, haine, hainute, jocuri si jucarii, carti...stii tu! Dupa ce faci asta, intri pe linkul asta si citesti mai multe despre aceasta actiune!

Eu m-am inscris! Si Ieronim s-a inscris! Asteptam confirmari si de la ceilalti fluturi:)

Si daca vrei sa stii mai multe, citeste aceast articol atat de frumos scris, despre oamenii din Ursici si despre un loc in care viata are alt inteles:)

Un comentariu:

Anonim spunea...

felicitari pentru acest demers si tuturor celor care au participat!