miercuri, 4 martie 2009

Inca una ...

Buna ziua, ma numesc Bujor Stoicovici si mi se indeplinesc toate dorintele. Am mai scris despre acest fenomen pe blogul meu.
Eu cant cu Butterflies in My Stomach (de la inceput) si, alaturi de colegii mei am adus-o aici, in campul tau audio-video, in prima instanta, pentru a cobori adanc in sufletul tau si a ramane acolo pentru totdeauna. Treaba cu trupa nu e asa de simpla precum pare. Muncesti de-ti vine acru in gura, iti iei un milion de ... palme peste dintini. Nu vreau sa ma plang si nici sa ma compatimiti. Chiar daca va voi povesti toate momentele grele prin care am trecut cu aceata formatie, chiar daca va voi insira lista neagra a neimplinirilor si cea infinita a frustrarilor acumulate (ca nu ne baga nimeni in seama la radio, ca nu avem concerte destule, ca ce frumos ar fi daca, dar nu e ... etc.)
Ne-am fi dorit sa facem o deschidere de concert la Nouvelle Vague, am fi sperat la De Phazz ... "Vise, taica!" spunea cineva.

Una din cele mai frumoase idei (calauzitoare) din viata mea, am aflat-o si am invatat-o de la Maca, anume ca "LUCRURILE BUNE VIN DACA LE ASTEPTI"

De cand stiu acest lucru, viata mea a capatat un alt sens, unul perfect pozitiv, care atrage dupa sine o lunga lista, alba de data aceasta, cu dorinte indeplinite. Cred ca Mos Craciun s-a mutat la mine acasa, iar eu nu ma grabesc sa-l gonesc.

Pana nu este oficial nu va pot spune nimic, dar ma grabesc sa ma bucur si sa o stiti si voi. Vom canta in compania unor artisti mult mai mari decat cei amintiti, iar anul acesta va fi unul plin si extrem de benefic pentru Butterflies in My Stomach.
Eu as declara deschis anul BiMS.

Ramaneti conectati pentru detalii ... Eu sunt prea fericit si mi-e sa nu se supere Mos Craciun.

6 comentarii:

jo212 spunea...

noi stim ca lucrurile bune vin daca le asteptam, asa ca daca stim deja ca vin lucruri bune, nu putem decat sa asteptam :D de-abia asteptam adica :)

Bujor Stoicovici spunea...

vine vine!!! :)

Anonim spunea...

BIMS merita ce e mai bun!!:)
vin toate, rand pe rand!

Anonim spunea...

mai mari ca astia? Nu stiu daca vine, dar banuiesc ca e Jamiroquai, sau e altu' si mai mare?

Anonim spunea...

BIMS or sa cante pe aceeasi scena cu Erik Truffaz:)

Bujor Stoicovici spunea...

ba chiar in aceeasi zi :)