luni, 1 martie 2010

BiMS in Culori - Garantat 100%

Cand deschide ochii, nou-nascutul este orbit de lumina, vede neclar si nu percepe nici o culoare. La doua luni, abia incepe sa distinga cateva culori. Din acel moment viata omului este marcata acut de culori.
Pielea, ochii, parul, cum te imbraci, cum te machiezi, ce masina ai, cu cine ai votat, sunt cateva din reperele colorate din viata noastra. Dar culorile definesc si stari si senzatii. Dragostea si ura, tristetea si bucuria, binele si raul, iluziile si deziluziile, sunt numai cateva stari ce, in mod paradoxal, nu sunt zugravite in alb si negru.
Unele dintre cele mai frumos colorate vietuitoare sunt fluturii, iar una dintre cele mai puternice senzatii este aceea de fluturi in stomac. Ei bine, fluturii vor aparea in stomacul tau duminica seara, prin intermediul emisiunii Garantat 100%, unde Butterflies in My Stomach sunt invitati sa cante in culori despre senzatii si stari. Si pentru ca ne ocupam de stari si senzatii, va propunem azi o iluzie optica. Iata ce trebuie sa faci:

  1. Te uiti la fotografie pentru 30 de sec intr-un punct fix fara sa treci cu mouse-ul pe ea (il lasi in josul paginii, pe bara)
  2. Daca ai facut asta, pastreaza-ti punctul fixat FOARTE IMPORTANT SA NU MUTI PRIVIREA si intra cu mouse-ul peste ea .... vei vedea o poza cu noi,..... "mare lucru!" vei spune, dar daca muti privirea vei vedea cum dispar culorile de pe noi, de parca le-au luat fluturii cu ei
  3. Poti repeta, pana iti iese si FOARTE IMPORTANT: 
  4. NU RATA EMISIUNEA GARANTAT 100% DIN 7 MARTIE DE PE TVR 1
Un comentariu:

Anonim spunea...

foarte tare:)